...
🏎️ På bloggens sidor finns urval av livshackar, bilrecensioner, bilmarknadsnyheter, foton av bilar, tips för förare och inte bara.

Recensioner om Khaima M3

6

Här är recensioner från våra läsare och recensioner av verkliga ägare om Khaima M3 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019. Kinesiska bilar såldes nyligen 2014, och de slutade importeras 2016. Vilka är bristerna och problemen i driften av den kinesiska Haima m3 sedan, sökning och byte av förbrukningsvaror och komponenter. Vi jämför konkurrenternas bil i sin klass och priskategori. Senaste fordonsrecensionerna publicerade överst.

Vår kommentar i artikeln om Jaime M3.

Maxim
Den kinesiska Haima m3 sedan är en vanlig billig bil med sina för- och nackdelar. Överkomligt pris, överkomliga reservdelar, lätt underhåll. Min satan sprang på nästan 100 000. De första 50 tusen kilometrarna levererades utan problem (filter, olja, kuddar), och sedan började det: dragstag och stabiliseringsstag, kula och topp Opera, fjädrar och amortizatori. Även om det å andra sidan alla är förbrukningsvaror, och det var inga allvarliga problem med bilen. Motorn och växellådan fungerar utmärkt, men interiören "sjunger redan", kroppen är täckt med chips, och ibland med svamp. Överraskande nog inte att bilen är 5 år gammal.
7 augusti 2019

Alexander
Khaima M3 köpte för två år sedan, och efter två års användning kan jag säga följande: Ja, ljudet är inte särskilt bra, kaminen är lite bullrig, men överlag är bilen mycket värdig. I detta avseende är allt annat ett plus. Dyr garantiservice, nu gick jag iväg och serva bilen själv. I princip för pengarna är jag väldigt nöjd med bilen.
9 september 2018

Alexander
Bilen är inte känd, men ny – jag lovade mig själv med dessa ord, efter att ha köpt Jaime M3. Köpte den efter andra världskriget som höll på att rosta framför våra ögon. Den anses vara en sedan… Jag tänkte på mycket, men bosatte mig på Jaime M3. Efter att ha besökt återförsäljaren, "Kina", där han är belägen, var dessutom ett alternativ med en CVT tillgänglig. Tråkade bara över ursprungslandet och njöt av det. Provkörning tillhandahålls inte, en tur med chefen. Som ett resultat köpte över 500 tusen en ny med noll körsträcka. Jag tog det vanliga paketet i en vit kombination, en inre kaross, servostyrning, luftkonditionering, skivbromsar, gjutning för 15 och andra småsaker … konstigt nog … de hittade ingen lukt från keramik i stuga. Av dopov endast signalisering och vevhus. Heims design 3 Bra, interiören ser bra ut, det finns många fickor inuti, upplysta speglar i visiren. Baksätena fälls 40/60 proportionellt, det finns ett fällbart armstöd. Förarstolen är justerbar i höjd och lutning. På lådan: variatorn går smidigt
det är som i "manuellt läge". Självklart ringde bilen långsamt för att köra, men efter 5000 km körning är den använd och märker inte. Skivbromsar i en cirkel – om du behöver stanna abrupt finns ABS. det finns nästan ingen kropp. Baksätena är ganska bekväma och skakar knappt.
Mitt på ryggen finns ett fällbart armstöd med mugghållare och en liten alkov. Dynamiken tas av kvantiteten, men inte ljudkvaliteten. Radion är inte särskilt snyggt. Snyggt, väl kombinerat, informationen läses normalt, ljusintensiteten regleras. Kontot kör en hyfsad lägenhet (10-11 liter) utan A/C högst 9.
2017 28 augusti

Egor
En intressant enhet Khaim M3, märkte honom i kabinen på Dmitrovka. Att peta runt i den gick sedan på en provtur i mer än en timme. Jag måste säga att åsikten är primär, eftersom den inte kommer att gå långt, och sommaren ligger framför oss, har bilen varit som en månad för mig för tillfället, bara ett par lager, vilket jag märkte att det finns är fler plus.
"-" isolering är genomsnittlig, stammen är liten och täcker en mycket stor cykel måste ta hand om saker, låg markfrigång, låsningsfria bromsar främre skiva, bakre vänstra trumma mekanismer.
"+" snygg design, stora strålkastare, ljusa. En bra sikt i spegeln, en rymlig interiör, bilen är ganska ekonomisk och förbrukningen är inte mer än 10 liter, den accelererar smidigt, men jag ville ha det bästa. Efter hundra verkar bilen bli lättare och han börjar köra på vägen, men ganska kvick. För att vara ärlig, skulle jag förmodligen köpa något annat, men de passar inte in i budgeten bara som det.
28 februari 2016

Artem
Car Haima m3 glada, eller snarare mycket bra. Kör den varje dag, svik mig aldrig. Jag har minimal utrustning (mer än standard), men allt finns för komforten.
Rymlig interiör, baksätet passar imponerande 2 bilsäten, mest intressant, för en kudde, den bakre soffan har speciella anpassningar för dem. Sitsen fälls ner och detta utrymme passar många behov, tillhandahålls som en del av möbler och lådor. Den främre raden är också bekväm, allt finns till hands, breda speglar, bekväma säten, plast är behagligt att ta på, men det finns några gnisslor, jag hoppas att de kommer att elimineras snart. Även den minsta uppsättningen är värd rattkontrollerna, återigen behöver du inte bli distraherad av panelen, ett stort antal förvaringsfack. Lite liten markfrigång, men det får dig bara att vara försiktig. Externt, rymden, allt är på rätt nivå. Vad gäller andra egenskaper får jag veta senare. Så långt mycket nöjd.
24 februari 2015

Alexander
Hej! Låt oss börja med att min längd är 198 cm, och det var ett stort problem för mig att hitta en bil (långa människor kommer att förstå mig). Jag letar efter en bil i storleksordningen 500 000 villkorade enheter. Har granskat många alternativ, allt till ingen nytta. Även om de passar någonstans, när baksätet är helt, kommer ingen att sitta med mig. Och så kom jag till Heim M3. Salongen är bara enorm, jag satte mig bakom ratten, tryckte sätet bakåt, så långt jag var väldigt bekväm! Sedan kom jag tillbaka, och vad tycker du? Jag rörde inte ens baksidan av framsätet med knäna. Jaima M3 imponerade verkligen på mig och den ser verkligen bra ut och bränsleförbrukningen är bra. Andra alternativ är uteslutna, jag tar det.
2 oktober 2014

Ruslan
Utseendemässigt kommer Khaima M3 att ge odds till många européer, det är tydligt att ingenjörerna har jobbat hårt. Jag undrar hur hon faktiskt går till en bilhandlare i veckan för att prova.
29 september 2014

Marat
Me Khaima M3 lockades av sitt utseende. Det är förvånande att kineserna kan producera något liknande. När jag kom för en provkörning blev jag ännu mer förvånad, bilen är i princip okej. Jag vill, jag kan inte, vad mer att säga, och de hittade det inte. Bra för kineserna. På så sätt kan Kia och Hyundai tvingas bort inom en snar framtid.
26 augusti 2014

Eugene
Fråga, vad är hjulbultsmönstret på Jaime m3?
7 augusti 2014

Stas
För en och en halv månad sedan köpte jag Khaim m3. Utrustning komfort 479 000 villkorade enheter Körsträcka på nästan 6000 km bilen brinner. Mycket nöjd med köpet! Med fullt ansvar förklarar jag att detta är en bekväm, rymlig, ekonomisk, högkvalitativ, vacker (enligt mig) bil! Bilen har överträffat alla mina förväntningar. Lycka till allihopa!
6 augusti 2014

Eugene
Hej! Sedan tre månader tillbaka har jag kört Khaim M3, innan dess åkte jag till Passat! Vad kan jag säga – bilen är bra, det finns små brister, men det här är en bagatell jämfört med dess utseende, det enda betydande minuset är den bakre fjädringen, det är väldigt mycket svårt om ingen sitter bak! Låt oss gå först vad som såg bra ut igår. Köpt i Ulyanovsk i toppkonfigurationen på mekaniken. När vi gör detta, gick jag till butiken där tog en ny sats av Hime flera konfigurationer, skillnaden är 20 000 villkorade enheter. Det saknas mycket i standarden, så det är bättre att trösta sig såklart. Återförsäljare säger att de inte har CVT.
16 juli 2014

Serega Besökte
nyligen Mishar bilhandlare i Ulyanovsk, de erbjuder kinesisktillverkade bilar, inklusive Khaima. M3-modellen lockar omedelbart uppmärksamhet – ljus, snygg, ungefär som koralu i den 11:e versionen. Salongen är gjord i två färger, det verkar inte vara något överflödigt, ergonomin är på plats, en anständig panel kommer att passa med ett minimum av mellanrum, men plasten är hård och toppen och botten, dörrkorten är för hårda. Jag undrar hur det kommer att låta i en frusen gammal stuga på vintern är okänt. I allmänhet gillade Jaime M3 det och priset är mycket välsmakande. Tyvärr kollade han inte i farten, han erbjöd sig att komma senare, eftersom testbilen var registrerad hos trafikpolisen.
14 juli 2014

Acne
Undersökte denna varelse i salongen och blev positivt överraskad. Om utvecklarna också är förvirrade för fyllning, som för exteriören, kommer Haima M3 att konkurrera inte bara med kinesiska och ryska bilar. Kom ihåg koreaner!
24 juni 2014

Kostya
Det är intressant… Max, skriv tillbaka hur du åkte Khaims M3-provkörning. Che, jag tänker också på den kinesiska bilindustrins utseende. Till utseendet är bilen väldigt personlig)
26 maj 2014,

Max
Jämfört med andra kinesiska bilar ser Haima M3 mer lovande ut på alla sätt. Designen svikit oss inte, och fyllningen var optimal pris/kvalitetsmässigt. Öppnar en provkörning, se till att hitta tiden och gå.
23 maj 2014

Oleg
Jag följer den kinesiska bilindustrin. Jag ville köpa Emgrand, men kvaliteten på den cirkassiska församlingen avskräckte all jakt. Efter att ha studerat all information om Jaime M3 bestämde sig för att köpa den. Enligt min mening den bästa affären för pengarna. Khaima M3 är inte Chery Amulet som den kinesiska bilindustrin är mest förknippad med. Kinesiska (ännu) bygger ett stort plus. Byt till Mitsubishi Lancer, inte Zhiguli.
17 maj 2014

Sergey
Njut av frihet 3 för fjärde året nu och bilen orsakar inga problem, körsträckan är 68 tusen. förutom filter och olja krävs inget med applikationen, en del av problemet är det inte. Jag tror att Jaima M3 kommer att vara hyfsad och konkurrenskraftig i sin klass, särskilt när det gäller konfiguration och pris.
26 april 2014

SergH
Detta är intressant) lanserar för första gången en snygg ungdomsbil på den ryska marknaden. Tydligen säljer "sjuorna" bra. )) Jag kan säga följande: Mycket lik Opel Astra-fronten och för mig ser den mer ut som en krona, och formen på kroppen och ansiktet. Ja, kineserna växer designmässigt. Generellt skulle jag förstås vilja höra den i aktion på motorvägen och i stan etc.
24 mars 2014

Anton
Och jag tror att M3 kommer att bli väldigt intressant att jämföra med Kia Rio. För min smak är de utseendemässigt en till en. Allt är coolt i stugan på Khaim, men jag skulle vilja se det live. Jämföra specifikationer – Rio med en 5-växlad manuell växellåda och en 123 hk motor. med. Det här är cirka 100 tusen mer än vad det skulle kosta en lite mindre kraftfull Haima och nu undrar jag om det är värt att betala extra pengar?
19 mars 2014

Stanislav
Tja, om så "virtuell" för att jämföra m3 med andra kinesiska Lifan Breeze till exempel, kan man definitivt säga att vinden inte är lämplig för en ny produkt. Den första Haima crossovern vinner klart utseendemässigt, den ser stilig och aggressiv ut och ser ut som en Toyota, och Breeze kan mer jämföras med Lada Granta, detsamma kan sägas om interiören. Då är Khaima kraftfull – 112 hk. med. mot 106 från Lifan. Men jämfört med Geely Emgrand sedan är det inte lätt att säga att den är väldigt lik i utseende och fyllning, du måste förstå detaljerna.
11 mars 2014

Inspelningskälla: wekauto.ru

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med detta, men du kan välja bort det om du vill. Jag accepterar Fler detaljer